Skip to content Skip to navigation

Vijesti

U utorak 13. rujna 2016. godine na Fakultetu organizacije i informatike održana je završna konferencija projekta “Stand4INFO - Razvoj visokoobrazovnih standarda zanimanja, standarda kvalifikacije i studijskih programa na osnovama Hrvatskog kvalifikacijskog okvira u području informatike”. Završnoj konferenciji prisustvovali su zaposlenici Fakulteta, predstavnici lokalne samouprave te predstavnici informatičkih tvrtki.
Na početku konferencije, dekan FOI-ja prof.dr.sc. Neven Vrček pozdravio je sve prisutne te je istaknuo važnost ovog projekta, ne samo za FOI već i za cjelokupni sustav obrazovanja informatičara 21. stoljeća. Napomenuo je kako ovaj projekt prvi korak ka reformi obrazovanja informatičara te da je važno da u tome sudjeluje i gospodarski sektor. U prvom dijelu...
Pozivamo Vas na završnu konferenciju projekta “Stand4INFO - Razvoj visokoobrazovnih standarda zanimanja, standarda kvalifikacije i studijskih programa na osnovama Hrvatskog kvalifikacijskog okvira u području informatike” koja će se održati 13. rujna 2016. godine u dvorani 1 Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu s početkom u 10:30 sati.
Projekt Stand4INFO financiran je u sklopu Europskog socijalnog fonda, operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala. Nositelj projekta je Fakultet organizacije i informatike, a partneri na projektu su: Sveučilište u Zagrebu (Centar za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija i Centar za savjetovanje i podršku studentima), Sveučilište u Rijeci (Odjel za informatiku...
U srijedu, 31. kolovoza 2016. godine, na Fakultetu organizacije i informatike, održan je 5. sastanak Projektnog tima i 6. sastanak Radnih grupa za izradu standarda kvalifikacija.
Sastanak se održao prema planiranom dnevnom redu: 10:30 – 10:45 1. Uvod u sastanak10:45 – 11:15 2. Pregled dosad odrađenih projektnih aktivnosti11:15 – 11:45 Pauza za kavu11:45 – 12:30 3. Uloge i odgovornosti projektnih partnera u predstojećim projektnim aktivnostima12:30 – 13:00 4. Informacije o realizaciji proračuna                       5. Ostala pitanja13:00 –...
U srijedu, 31. kolovoza 2016. godine, na Fakultetu organizacije i informatike, održat će se 5. sastanak Projektnog tima s početkom u 10:30 i 6. sastanak Radnih grupa za izradu standarda kvalifikacija s početkom u 14:00 sati.
Peti sastanak Radnih grupa je održan 11. srpnja 2016. na Odjelu za informatiku Sveučilišta u Rijeci s početkom u 11 sati.
Nakon zajedničkog kratkog sastanka gdje su voditelji Radnih grupa ukratko iznijeli trenutne prijedloge standarda kvalifikacija, Radne grupe su nastavile odvojeno raditi. Sastanak je završio prema planiranom dnevnom redu.

Pages